صمغ
زانتان یک پلی
ساکارید
پیچیده هست که
در اثر تخمیر
گلوکز یا سقز و یا
فروکتوز به
دست می آید و
از آن به
عنوان یک
افزودنی در صنایع
غذایی
استفاده می
شود
صمغ
زانتان بدون
گلوتن هست و این
ماده یک ماده
غذایی ایمن در
غذاهایی هست که
در آن ها
معمولاً از
آرد گندم یا
مشتقات گلوتن
استفاده می
شود کسانی که
نسبت به گلوتن
حساسیت دارند
این صمغ یک
عنصر حیاتی
برای جایگزینی
گلوتن در
بسیاری از
غذاها هست و این
مشکل را برطرف
می کند
فواید
مصرف صمغ
زانتان
1-
تاثیر موثر آن
بر بیماری
سلیاک
۲ - کاهش ابتلا
به سرطان
۳ - کاهش ابتلا
به یبوست
۴ - تحریک و
تسریع در
فرایند هضم
۵ - بهبود
ناراحتی های
دستگاه گوارش
۶ - مرطوب
کننده پوست
۷ - به عنوان
ماده ضخیم
کننده یا
تثبیت کننده
در محصولات
آرایشی و
زیبایی
۸ - به کار بردن
آن به عنوان
امولسیون
کننده در
فرمول های آرایشی
زیبایی